ngabagéakeun ka parusahaan urang

Shandong Zongchi Otomatis Bagian Co., Ltd, ayana di ijinan, Propinsi Shandong, anu lahirna SINOTRUK, nyaéta parusahaan vigorous tur gancang berkembang. Kalawan kiridit komérsial alus sarta mode manajemén canggih, urang geus ngadegkeun hubungan koperasi unggulan jeung rada loba pabrik otomatis domestik. Simkuring geus salawasna adhering ka filsafat bisnis urang tina "manajemen jujur, kualitas layanan, silih benefit jeung meunang-meunang" na adhering kaperluan kapuasan customer, operasi standardized sarta operasi padet.