mirëpritur për kompaninë tonë

Shandong Zongchi Auto Parts Co, Ltd, të vendosura në Jinan, Shandong Province, vendlindja e Sinotruk, është një kompani e fuqishme dhe zhvillim të shpejtë. Me kredi të mirë tregtare dhe mënyra të avancuara të menaxhimit, ne kemi qenë të krijuar marrëdhënie të shkëlqyera bashkëpunimi me mjaft shumë prodhuesit auto vendas. Ne kemi qenë gjithmonë respektimi filozofinë tonë të biznesit të "menaxhimit të ndershëm, cilësisë së shërbimit, përfitimit të ndërsjellë dhe të fitojë të fitojë" dhe respektimi qëllimin e kënaqësisë së klientit, operacion të standardizuar dhe funksionimin ngurta.