welcome kanggo kita perusahaan

Shandong Zongchi Auto Parts Co., Ltd, dumunung ing Jinan, Langkawi Shandong, kelairan Sinotruk, iku perusahaan vigorous lan kanthi cepet ngembangaken. Kanthi kredit komersial apik lan mode Manajemen majeng, kita wis ditetepake hubungan pengusaha banget karo cukup akèh manufaktur otomatis domestik. Kita wis tansah adhering filsafat bisnis kita "Manajemen jujur, kualitas layanan, Teknologi entuk manfaat lan menang-menang" lan adhering tujuan customer kepuasan, operasi standarisasi lan operasi ngalangi.